Word een echte WorkPlace expert

Word een echte WorkPlace expert

Nog voordat de zomer aanbreekt, biedt de WorkPlace Academy twee essentiële activiteiten aan. Deze helpen je excelleren in jouw vakgebied en geven antwoord op cruciale vragen die naar voren komen in je dagelijkse werk. 

Haal en breng kennis in een groep gelijkgezinden vóór je vakantie, zodat je daarna goed beslagen ten ijs komt.

Basisopleiding WorkPlace Management

Met de opkomst van kenniswerk neemt de noodzaak voor organisaties toe om medewerkers adequaat te ondersteunen bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden, zowel in de kantooromgeving als op de werkplek thuis. Dit komt bij steeds meer thema’s naar voren, zoals: vitaliteit en welzijn van de medewerker, workplace branding, hybride werken, duurzaamheid. Deze integrale aansturing wordt Workplace Management genoemd. Over de kernwaarden van Workplace Management gaat deze cursus onder leiding van hoofddocent Jan Gerard Hoendervanger.

De opleiding bestaat uit 6 modules verdeeld over 4 dagen:

  •     Introductie Workplace Management
  •     Mens en organisatie
  •     Persona’s
  •     Vastgoed
  •     Werkplek & Services
  •     Businesscase en afronding

Datum: 29 mei, 6, 12 en 20 juni
Kosten: €1810,-

Meer informatie

Masterclass ‘Businesscase voor een betere WorkPlace’

Hoe krijg je groen licht om te investeren in een prettige, gezonde en duurzame werkomgeving? Onze ééndaagse masterclass biedt je de nodige handvatten om een integrale, waardegerichte businesscase te ontwikkelen. Hiermee kun je weloverwogen beslissingen nemen en projecten effectief sturen. We besteden aandacht aan het onderbouwen van indirecte en niet-financiële opbrengsten, zoals aantrekkelijk werkgeverschap, duurzaamheid, vitaliteit en toekomstbestendigheid.

Deze masterclass geeft workplace managers de mogelijkheid om hun strategische vaardigheden aan te scherpen en de sleutel te krijgen tot het daadwerkelijk realiseren van de werkplek van morgen.

Datum: 11 juni
Kosten: €895,-

Meer informatie

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven