NBC: innovatie en beleving komen samen

NBC: innovatie en beleving komen samen

Met een full service concept zet het volledig vernieuwde NBC-congrescentrum in op een unieke eventbeleving voor de gasten. AVEX realiseert dit met een complete audiovisuele inrichting.

Uniek

Het NBC Congrescentrum wilde een belevingswereld creëren waar gasten optimaal van kunnen genieten. Dit betekende onder andere:

  • Een gastvrije en technologische ontvangst: gasten worden soepel en moeiteloos naar de juiste ruimten geleid.
  • Een impactvolle beleving: 3D projectiedecors, unieke led-pilaren en content en verlichting in huisstijl.
  • De beste meeting experience: 22 subzalen met state-of-the-art AV-apparatuur, waaronder NBC trio schermen, 4K live stream camera’s en bedieningsgemak voor iedere gebruiker.
  • Onzichtbare AV: AV-over-IP zorgt voor flexibiliteit, controle en een naadloze ervaring.

"Alle audiovisuele elementen om aan deze beleving bij te dragen komen uit de creatieve en technische kokers van ons team. Als inhouse partner bieden wij organisatoren van evenementen in het NBC optimaal one-stop shop gemak op het allerhoogste kwaliteitsniveau." Vertelt René Doeser, accountmanager bij AVEX.

Welkom voelen en digitaal je weg vinden

Gastvrijheid optimaliseren door middel van technologie. Met de hulp van digitale bewegwijzering vinden gasten soepel en moeiteloos hun weg naar de juiste ruimten. Het NBC congrescentrum heeft 22 subzalen met ultramoderne AV-apparatuur, ontworpen voor maximaal bedieningsgemak. Elke ruimte is voorzien van NBC trio schermen, 4K live stream camera’s voor naadloze integratie van hybride evenementen. AVEX medewerkers bedienen de apparatuur ter plaatse of vanuit de centrale regieruimte, zodat sprekers en gasten zich volledig kunnen focussen.

Het NBC congrescentrum gebruikt AV met de innovatieve AV-over-IP-installatie van AVEX. Dit systeem, met glasvezelkabels als kern, biedt flexibiliteit en controle. Zalen koppelen, logo’s toevoegen of de verlichting aanpassen? Alles is te regelen vanuit de centrale regie.

Lees alles over deze case op de website van AVEX.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven