Gelijkheid in hybride vergaderingen

Gelijkheid in hybride vergaderingen

Op woensdag 22 november organiseert AVEX in hun hoofdkantoor in Breukelen een nieuwe AVEX Highlight Sessie. Tijdens dit event laten ze zien waarom 'Meeting Equity' essentieel is bij hybride vergaderen.

Leer hoe gelijke deelname inclusiviteit en effectieve besluitvorming bevordert. En ontdek praktische strategieën om vergaderingen eerlijker en productiever te maken.

Effectiever vergaderen

Speciale gast is Michel Bouman, sr Solution Specialist Teams Rooms bij Microsoft. Hij neemt je mee in de nieuwste mogelijkheden om hybride meetings voor iedereen effectiever te maken en deelt de laatste trends op dit gebied. Daarnaast geeft Wessel de Zwart van Nationale Hypotheek Garantie inzicht in zijn ervaringen met de nieuwste Microsoft Teams Rooms Signature oplossing. Tevens zal hij de eerste gebruikerservaringen in zijn organisatie met de aanwezige deelnemers delen.

Ervaren en testen

Naast deze plenaire sessie kun je ook zelf verschillende innovaties ervaren en testen rondom 'Meeting Equity'. Innovaties om elke deelnemer gelijkwaardig te kunnen laten samen werken vanuit huis én op kantoor. Diverse AVEX-partners demonstreren in compacte kennissessies de nieuwste ontwikkelingen.

In verband met de kennissessies zijn er voor dit event een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dan ook vandaag nog in voor deze sessie!

Boek je tickets op de AVEX website.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven