SWP ook op Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube

SWP ook op Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube

Fred Kloet, Wim Kooyman en Wietse Walinga, initiatiefnemers van Smart WorkPlace, zijn online te vinden. Ze doen veelal live verslag van hun afspraken, bezoeken en deelnames. Ook de SWP-partners zijn op SWP-media te vinden.

Na te zijn begonnen als themadossier op DuurzaamGebouwd heeft Smart WorkPlace haar eigen website geopend: www.SmartWP.nl Wim Kooyman, Wietse Walinga en Fred Kloet zijn de initiatiefnemers. Zij willen initiatieven nemen die helpen een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving te realiseren. Een kennisplatform dat communiceert, verbindt en activeert. Samen met Founding Partners wordt een programma van activiteiten uitgevoerd. 

SWP is ook actief op Instagram (190 volgers) Hier delen we in foto-formaat wat we zoal doen om de Smart WorkPlace ontwikkeling te faciliteren. Je vindt er foto’s van werkomgevingen, zoals het werkcafe in De Bouwcampus (waarvan Smart WorkPlace Partner is!). Ook publiceren we foto’s van slides van de presentaties die we bijwonen, zoals deze van Igor Beuker bij Royal HaskoningDHV en deze van de deelnemers aan onze eerste rondetafel bij JLL Nederland. Maar we sharen ook onze eigen modellen en visies, zoals deze over Social Innovation. En soms ook een video met een maatschappelijke boodschap.

Op LinkedIn vind je onze bedrijfspagina en onze groepen. Smart WorkPlace Trips gaat over de thematische studiereizen die we gaan organiseren naar de USA, Australia, China/Singapore, UK en binnen Europa. Over de eerste reis ‘Digitalisering in de USA’ vind je nu al enige informatie op de site. Let op: wij organiseren ook reizen in Nederland voor buitenlandse relaties. Initiatieven daarvoor zijn ook welkom! Op WorkPlaceDay verschijnt alle informatie over ons jaarevent. 17 April 2018 organiseerden we het voor de eerste keer in Amsterdam. We lanceerden daarvoor www.WorkPlaceDay.com . Ook de profielen van de initiatiefnemers van Smart WorkPlace zijn te vinden en actief op LinkedIn: Wim Kooyman, Wietse Walinga en Fred Kloet (samen goed voor 10.000 volgers).

We waren al actief op Twitter (840 volgers). Hier publiceren we zowel live wat we zoals meemaken, alle relevante berichten van onze (Founding) Partners en allerlei ontdekkingen die we zowel in Nederland als het buitenland doen. De Tweets zijn vaak in het Nederlands, maar soms ook in het Engels. Ook de initiatiefnemers van Smart WorkPlace zijn te vinden en actief op Twitter: Wim Kooyman, Wietse Walinga en Fred Kloet.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuw videomateriaal dat de realisatie van slimme, gezonde en circulaire werkomgevingen dichterbij kan brengen. En ja uiteraard volgen wij wat onze (Founding) Partner en andere koplopers doen op YouTube doen. Wil je meekijken met deze bron van ons abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Wij gaan via dit kanaal onze verzameling van Smart WorkPlace video’s publiceren.

En naast de website en social media zal er drie maal per jaar tevens een inspirerend magazine en in de zomer onze Gids  verschijnen. Wil je daar meer informatie over contacteer dan Wim Kooyman

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven