Gevraagd: deelnemers aan gezondste werkcommunity van Europa

Gevraagd: deelnemers aan gezondste werkcommunity van Europa

De meest gezonde werkcommunity van Europa: die wil de nieuwe draai realiseren in het iconische kantoorgebouw Pharos.

Het architectenbureau roept marktpartijen op met creatieve oplossingen te komen voor de meest energieopwekkende werkomgeving van Europa. Deze worden als een showcase gepresenteerd op de 19e verdieping van het Pharos kantoorgebouw. Ook de entree van het kantoorgebouw moet dit laten zien.

'Crème de la crème'

Dit kantoorgebouw - met uitzicht op Schiphol - wordt de komende jaren getransformeerd tot de meest gezonde, sociale en energieopwekkende werkomgeving van Europa. De nieuwe draai wil dat de ‘crème de la crème’ van leveranciers - samen met het bureau, huurders en partners - nieuw leven in het gebouw blaast.

Flexibele werk- en vergaderplekken

De innovaties op het gebied van gezond en energieopwekkend werken variëren van duurzame installaties en circulaire materialen tot flexibele werk- en vergaderplekken. Maar denk ook aan een creatieve pitch-hoek, een gezonde ‘health bar’, een beweeghoek die energie geeft of een stiltekamer voor yoga, meditatie of een tukkie. De nieuwe draai daagt de markt uit om met slimme, gezonde of duurzame oplossingen te komen.

Meest gezonde werkcommunity

Deelnemende partijen krijgen een opdracht om hun oplossing op de negentiende verdieping en/of de entree van Pharos te realiseren. Ze dragen bij aan de meest gezonde werkcommunity van Europa. Hiermee zijn ze onderdeel van hét kennisnetwerk over gezond werken en worden meegenomen in de gehele communicatie rondom Pharos.

Meer informatie over deelname is hier te vinden.

Bron: de nieuwe draai

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven