Leaseauto Testdagen voor compleet beeld over zakelijke auto’s

Leaseauto Testdagen voor compleet beeld over zakelijke auto’s

De allernieuwste leaseauto’s op een rij, en je mag ze ook nog eens testen met de gehele familie. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de eerste Leaseauto Testdagen.

Dit informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder wordt op donderdag 20 september 2018 voor het eerst georganiseerd en uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen bij Autotron Rosmalen zelf de allernieuwste modellen uitproberen

Congres en beurs

Er staat ook een ADAS-congres met beurs op het programma waarin onderwerpen als Advanced Driver Assistance Systems, autobelastingen, bijtelling, autoregelingen en leasing centraal staan. Thema’s als veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en elektrisch rijden staan daarbij op het menu; stuk voor stuk belangrijke speerpunten bij de keuze voor een nieuwe auto.

Testen

De ogen gericht op zakelijke rijders en hun familie. Op het buitenterrein exposeren automerken hun allernieuwste modellen. Wagenparkbeheerders, zakelijke rijders en andere geïnteresseerden kunnen auto’s voelen, proeven, bekijken én natuurlijk zelf testen.

Zakelijk rijden platform

“De Leaseauto Testdag is bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze”, aldus Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. “Samen met de VZR willen wij bezoekers inzicht geven in de wereld van zakelijk rijden én een platform bieden om partijen met elkaar in contact te brengen. En om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakelijke auto.”

Nieuwe jaarlijkse traditie

“VZR komt op voor de belangen van de zakelijke rijders in Nederland”, legt voorzitter Jan van Delft van VZR uit. “Al meer dan 26.000 zakelijke rijders hebben zich aangemeld als lid van VZR. Wij bieden onze bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid om zich op één dag en op één plaats breed, compleet en gemakkelijk te laten informeren over hun nieuwe zakenauto. Ze hoeven niet meer de tijdrovende gang langs vele showrooms te maken. Ook is er volop informatie over leasing, autoregelingen en fiscaliteiten. We verwachten dat met dit evenement een nieuwe jaarlijkse traditie wordt gestart, die het gemis van de AutoRAI doet vergeten.”

Bron: www.leaseautotestdag.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven