Elizabeth Nelson spreekt tijdens WorkPlace Day op 17 april in RAI 

Elizabeth Nelson spreekt tijdens WorkPlace Day op 17 april in RAI 

Wat is de invloed van de werkomgeving op onze gezondheid? Elizabeth C. Nelson deed hier onderzoek naar en spreekt hierover tijdens WorkPlace Day op 17 april. Profiteer van de snelle beslisserskorting tot 31 maart!

WorkPlaceDay is een initiatief van Fred KloetWietse Walinga en Wim Kooyman. Onder leiding van Hans de Jonge (directievoorzitter van de Brink Groep) worden de nieuwste ontwikkelingen die van invloed zijn op de werkomgeving besproken. 

Een van de spreeksters is Elizabeth C. Nelson, PhD Candidate. Volgens Nelson is burnout een wereldwijd groeiend probleem: "De echte vragen zijn: waarom hebben zoveel werknemers een burn-out? En als we zoveel tijd op het werk doorbrengen, welke impact heeft de werkomgeving dan echt op onze gezondheid?"

Op Workplace.Day concentreert Elizabeth Nelson zich op deze fundamentele vragen. Ze gaat het ook hebben over hoe mensen gezonder en sterken kunnen worden op het werk.

Elizabeth Nelson is een baanbrekende wetenschappelijk onderzoeker in de biomedische technologie en auteur van The Healthy Office Revolution. Ze schudt werkomgevingen op met haar datagedreven, technologie-geleide en mensgerichte benadering. Deze benadering zorgt voor werkomgevingen die gezonder zijn en waar de kans op burnouts als gevolg van de werkomgeving wordt verminderd. Tijdens haar sessie op Workplace.Day leer je meer over hoe je betere werkplek-ecosystemen kunt realiseren.

Smart WorkPlace heet iedereen van harte welkom op 17 april in de RAI Amsterdam. Profiteer tot 31 maart van de snelle beslisserskorting. Kijk hier voor meer informatie.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven