Persoonlijke ontwikkeling rode draad bij Best Workplaces 2018

Persoonlijke ontwikkeling rode draad bij Best Workplaces 2018

De Best Workplaces van Nederland zijn bekend gemaakt door Great Place to Work. Dat gebeurt in vier verschillende categorieën. Rode draad: persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze lijst hanteert Great Place to Work strikte criteria en kijkt het bureau zowel naar het werkgeversbeleid als naar de beleving van de medewerkers. Een Best Workplace is een organisatie waar je vertrouwen hebt in de mensen waarvoor en met wie je werkt, trots bent op wat je doet en plezier hebt met collega’s. Great Place to Work doet wereldwijd onderzoek in 52 landen bij meer dan 6.000 bedrijven. In de Verenigde Staten is de Best Workplaces lijst beter bekend als de Fortune Top 100. 

In vier categorieën zijn de winnaars onlangs bekend geworden. Het gaat om: Best Multinational Workplaces, Best Large Workplaces, Best Medium Workplaces en Best Small Workplaces.

Atlassian

Persoonlijke ontwikkeling rode draad in verkiezing Best Workplaces van Nederland 2018

In de categorie Best Multinational Workplaces kwam Atlassian als beste uit de bus. Het Australische bedrijf is de stille kracht achter maar liefst 112.000 innoverende organisaties ter wereld. Atlassian bouwt software voor samenwerkingstools om het maximale uit elk team te halen, en wel vanuit de overtuiging dat "ieder team het potentieel heeft om geweldige dingen te doen".

Het trendy kantoor aan de grachten in Amsterdam huisvest 95 medewerkers uit vele verschillende landen. Atlassian kenmerkt zich door een sterk werving- en onboarding traject wat bijdraagt aan de optimale employee experience. Van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in het eigen café tot de vele successen die met elkaar onderling gevierd worden. Daarnaast kent deze organisatie goede faciliteiten. Zo kun je hier niet alleen gratis en gezond ontbijten en lunchen, maar kun je ook deelnemen aan diverse wellness activiteiten en is ook jouw trouwe viervoeter meer dan welkom op kantoor!

DELA

Persoonlijke ontwikkeling rode draad in verkiezing Best Workplaces van Nederland 2018

De uitvaartcoöperatie DELA is winnaar in de categorie Best Large Workplaces. De coöperatie met bijna drie miljoen leden kent medewerkers die missie-gedreven zijn en die veel voldoening ervaren in hun werk, zo stelt de jury. Niet gek, want wie bij coöperatie DELA werkt, wordt sterk bij de bedrijfsvoering en strategie betrokken. Zo is de organisatievisie van coöperatie DELA samen met medewerkers bedacht en uitgewerkt. De stem van de medewerkers doet er écht toe, wat eveneens blijkt uit de diverse feedbackmogelijkheden.

Lean Consultancy Group

Persoonlijke ontwikkeling rode draad in verkiezing Best Workplaces van Nederland 2018

Lean Consultancy Group is dit jaar winnaar van Best Medium Workplaces. Lean Consultancy Group helpt organisaties hun prestaties te verbeteren door gebruik te maken van de Lean-filosofie. Volgens Great Place to Work is de teamspirit en onderlinge verbondenheid binnen deze organisatie groot. “Best knap, als je bedenkt dat ze er een kantoorloze-filosofie op nahouden! Coaching staat hoog in het vaandel en de organisatie kent een driewekelijkse ‘LCG-dag’, waarbij inspiratie en ontwikkeling centraal staan. En die continue verbetering en ontwikkeling hebben niet alleen betrekking op professioneel vlak, ook wat betreft persoonlijke ontwikkelpunten heb je bij Lean Consultancy Group een zeer steile groeicurve.”

House of Performance

Persoonlijke ontwikkeling rode draad in verkiezing Best Workplaces van Nederland 2018

De winnaar van de ‘kleinste’ categorie, Best Small Workplaces, is House of Performance. Deze organisatie met kantoor in Utrecht verbetert prestaties; van werkvloer tot directiekamer. De organisatie houdt zich bezig met de duurzame realisatie van plannen op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het verbeteren van bedrijfsresultaten. 
De organisatie kent een ‘work hard, play hard’-cultuur waarbij een team met jonge ambitieuze professionals de klanten helpt om prestaties te vergroten. Tegenover dat harde werken staat een genereus opleidingsbudget en een ruim aanbod aan trainingen. Elk jaar organiseert House of Performance een Kennisweek naar Cambridge zodat zij zich ook als collectief blijven ontwikkelen. Kortom, de kansen voor persoonlijke groei zijn hier groot.

Bron: Best Workplaces.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven