Raphael Gielgen spreekt tijdens WorkPlace Day op 17 april in RAI 

Raphael Gielgen spreekt tijdens WorkPlace Day op 17 april in RAI 

Wat is de invloed van de individualisering op de werkomgeving? En hoe werkelijk is de individualisering? Raphael Gielgen spreekt hierover tijdens WorkPlace Day. Profiteer van de snelle beslisserskorting tot 31 maart!

WorkPlaceDay is een initiatief van Fred Kloet,Wietse Walinga en Wim Kooyman. Onder leiding van Hans de Jonge (directievoorzitter van de Brink Groep) worden de nieuwste ontwikkelingen die van invloed zijn op de werkomgeving besproken.

Een van de sprekers is Raphael Gielgen, Head of Research & Trendscouting Vitra. In de zomer van 2017 sprak Gielgen met Metropolis over de werkomgeving van de toekomst: "De oudere generatie, zoals de mijne - ik ben geboren in 1969 – is opgegroeid in een gemeenschap. Ik komt uit een klein stadje en daar heb ik aan mijn persoonlijkheid gewerkt. In de afgelopen jaren zijn mensen meer gericht op het individu, en ze zijn op zoek naar hun community's. Als je kijkt naar coworking spaces of als je kijkt naar hoe mensen freelance groepen organiseren, zijn ze op zoek naar community. Als je in een hiërarchische organisatie werkt, is er geen ruimte voor jou als een individu en er is geen gemeenschap. Maar als je in een wendbare (agile) organisatie werkt, is er wel veel meer ruimte voor je. Bovendien heb je de mogelijkheid om de tools te kiezen waarmee je je werk wilt doet, zoals ontwerp denken. Dan gaat het om dingen die je uit jezelf onderneemt, en die niet tot vaste gewoonten van het bedrijf behoren. "

Smart WorkPlace heet iedereen van harte welkom op 17 april. Profiteer tot 31 maart van de snelle beslisserskorting. Kijk hier voor meer informatie.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven