Wie wordt HR Proffie 2018?

Wie wordt HR Proffie 2018?

De inschrijving voor de jaarlijkse HR Proffie voor de organisatie die het beste HR-beleid heeft, is weer geopend. Dit jaar staat de HR Proffie in het teken van het thema ‘Workforce of the Future’.

De HR Proffie wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die het beste HR-beleid heeft. Het vakgebied laat met deze prijs graag zien dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR in Nederland.

‘Workforce of the Future’

Nieuw dit jaar is dat de HR Proffie in het teken staat van het thema ‘Workforce of the Future’. Om dit te herkennen én erkennen wordt de HR Proffie 2018 toegekend aan de organisatie die heeft laten zien hoe HR-strategie en HR-activiteiten goed kan inspelen op snelle veranderende omstandigheden. 

Best-practices

Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatie aanpassing zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd cultuurveranderingsprogramma. De vakjury is niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie, maar naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen.

Night of the Proffie

Eerdere winnaars van de HR Proffie - voorheen P&O Proffie geheten - zijn GVB, AS Watson, Scania, HERO, PON, FrieslandCampina en KPN. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2018. Kijk hier voor aanmelden. De winnaar van de HR Proffie 2018 wordt in december bekendgemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst de Night of the Proffie.

Bron: HR Proffie

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven