Podcast-serie over de waarde van coworking

Podcast-serie over de waarde van coworking

Coworking is een internationale trend, en dat laat de nieuwste podcast-serie uit Duitsland goed zien. Of beter gezegd: goed horen.

De podcast-serie is pas onlangs gestart door Johanna Voll, die uitzendt via Ouishare Radio. In haar eerste podcast interviewt ze Philipp Hentschel, waarmee ze direct een interessante expert op het gebied van coworking aan het woord laat. Hentschel is betrokken bij enkele Coworking-projecten - zowel op het platteland als in de stad in de deelstaat Brandenburg. Daar behoort Berlijn uiteraard ook bij, maar zo zegt Hentschel, er zijn ook op het platteland veel interessante hotspots. “Er zijn genoeg verlaten fabrieken in dit deel van Duitsland, die een perfect coworking hotspot kunnen worden.” 

Hentschel haalt een heel aantal interessante plattelands-spots aan, zoals Coconat (zie foto linksonder), Hof Prädikow, Sun and Co (zie foto rechtsonder), en Mokrin House. Zie hier ook de website van Hentschel over deze plattelands-coworkingspaces.

Podcast-serie over de waarde van coworking  Podcast-serie over de waarde van coworking

Samen met een groep studenten zal Johanna Voll onderzoek doen binnen deze gemeenschappen en de resultaten delen in toekomstige afleveringen van deze podcast. 

Bron: Ouishare Radio

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven