The American Dream van Work & People Analytics (WPA)

The American Dream van Work & People Analytics (WPA)

Op de podcast van Insight on Business is de visie van Kevin Schlueter en Stephen Smith – beiden van WPA North America – te beluisteren. Een verhaal over de kracht van communicatie en teambuilding.

De visie van Work & People Analytics (WPA) – en Founding Partner van Smart WorkPlace – krijgt in Amerika steeds meer gehoor. De activiteiten in Amerika worden vanuit WPA North America georganiseerd en nemen in hoog tempo toe. 

Kevin Schlueter en Stephen Smith werden geïnterviewd door Michael Libbie's 'insight on business' podcast. In 25 minuten vertellen zij waarom People Analytics en vooral het diepgaande inzicht dat ermee wordt opgedaan zo cruciaal is voor organisaties. Het begrijpen van de interne werkprocessen en het gedrag van mensen leidt tot een betere organisatie met betere resultaten en tegelijkertijd tot een gelukkiger personeelsbestand.

Luister hier naar de podcast.

De missie van WPA is om synergie op het werk te creëren. WPA doet dat door gedragsinformatie van organisaties te verzamelen en deze te vertalen in digitale uitkomsten die het werk helpen verbeteren. Daarbij ziet WPA zichzelf als gids voor organisaties door te laten zien hoe werk wordt uitgevoerd door teams en organisaties. Het WPA-platform stelt klanten in staat om beter te begrijpen welke acties moeten worden ondernomen om de organisatie effectiever te laten werken. 

Bron: WPA

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven