CONSULT van AM RED nieuwe partner van Smart WorkPlace

CONSULT van AM RED nieuwe partner van Smart WorkPlace

Nils Bonder (foto) ziet een groot belang in de opkomst van de werkomgeving. Veel waarde ziet hij daarom in het partnership van CONSULT van AM RED met Smart WorkPlace. 

Welke kansen/ontwikkelingen ziet CONSULT van AM RED voor de werkomgeving van de toekomst? 

"De Werkomgeving van de toekomst gaat verder dan de werkplek. Een werkomgeving is het geheel aan zaken die het werken mogelijk en vooral aangenaam maakt. Het draait om een juiste mix van mobiliteit, hospitality en well being. Dat kan nog steeds in kantoren, maar ook op andere plekken. Het kantoor moet bij uitstek geschikt zijn om te ontmoeten, kennis te delen en het meest creatieve en productieve in de mens naar boven halen. Elders is de werkomgeving vooral dienend aan de medewerker en bij beide is volgens CONSULT nog winst te behalen."

Welke rol ziet CONSULT van AM RED daarin voor zichzelf?

"Vanuit CONSULT hebben wij het geluk dat we goede kennis hebben over het ontwikkelen en bouwen van kantoren. Er zit een groot gat tussen (de vastgoedfinancier van) de eigenaar en de (medewerker van de) huurder. Wij spreken de taal van beide partijen en zijn daarmee de bruggenbouwer tussen de optimale werkomgeving en het financieel product vastgoed. CONSULT is de schakel tussen de mens, de organisatie en de huisvestingsbehoefte, waarin wij de kennis van kantoorontwikkeling meenemen in nieuwe (financiële) businessmodellen."

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor CONSULT van AM RED een belangrijke factor om in te participeren?

"Wij denken dat Smart WorkPlace een belangrijk platform is, juist omdat zij de klassieke zuilen van HR, Facilities en Real Estate probeert neer te halen en een integraal beeld van een werkomgeving wil neerzetten. Met onze Real Estate-achtergrond stellen we het erg op prijs dat ook de overige ‘zuilen’ bij Smart Workplace vertegenwoordigd zijn; in de hoop dat we straks allen Workplacemanagers zullen zijn."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven