De SWP Gids 2018 nu gratis aan te vragen

De SWP Gids 2018 nu gratis aan te vragen

Deze zomer verschijnt het resultaat van ons jaarlijks marktonderzoek. De Gids 2020 maken we voor onze partners en hun relaties. De 2018-versie bieden we nu gratis aan.

‘Sociale Innovatie’ was het thema van onze Gids 2018. Op basis van onze marktanalyse kwamen we tot de conclusie dat een nieuwe mindset noodzakelijk is voor de noodzakelijke transitie van het tijdperk van Industrialisatie met fossiele brandstoffen naar een periode van Digitalisatie en groene energie. De onderwerpen Coworking, Connected en Campus bleken signalen van transformatie te zijn. Transdisciplinair en virtueel samenwerken de tools. De levensbestendige werkomgeving een mogelijk resultaat.

De verbinding en integratie van HR, IT, Mobiliteit, Vastgoed en Facility Management tot inspirerende en gezonde werkprocessen stonden centraal in onze Gids 2018. We legden uit waar de mogelijkheden liggen. Op welke knoppen er gedrukt kan worden voor een waardevolle sociale innovatie. Vraag nu een gratis exemplaar aan van onze Gids 2018. Stuur een e-mail naar info@SmartWP.nl

In september is onze Gids 2020 verkrijgbaar via onze partners.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven