Groene energie binnen handbereik in pop-up werkomgeving

Groene energie binnen handbereik in pop-up werkomgeving

In een pop-up werkomgeving kan de levering van energie wel eens een bottleneck zijn. Wattsun zorgt ervoor dat je als organisatie niet meer afhankelijk bent van de power grid en van de door de verhuurder aangeboden energie.

De Wattsun bestaat uit twee verschillende modules. Een ‘Dock’ en een ‘Pack’. De basismodule is de ’Dock’. Deze is voorzien van een 230 volt stopcontact zoals je thuis ook gewend bent. Plug je stekker in en zet de Wattsun aan door op de ‘aan/uit’ knop te drukken. Kan niet missen. 

Is de capaciteit van de ‘Dock’ niet voldoende?  Stapel één of meerdere ‘Packs’ bovenop een ‘Dock’. Deze worden automatisch gekoppeld en het intelligente besturingssysteem regelt de rest. De bovenste ‘Pack’ van de stapel levert als eerste de energie. Is deze leeg? Dan begint de ‘Pack’ eronder energie te leveren. Zo kun je eenvoudig de lege ‘Packs’ wisselen en blijf je continu van energie voorzien. Je kunt de Packs stapelen tot vijf hoog.

De Wattsun is schoon, geruisloos en maakt het mogelijk groene energie overal in te zetten. Niet alleen beter voor het milieu maar ook voor jou.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven