5 juni 2019: Design District opnieuw op bijzondere locatie

 5 juni 2019: Design District opnieuw op bijzondere locatie

jun07

Van 5 tot en met 7 juni vindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam Design District plaats, het vakevenement voor interieurdesign. Met interessante workshops en lezingen.

Tijdens de zeventiende editie van het evenement presenteren 200 interieurmerken zich op een beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter. Design District is echter vanaf het begin in 2002 altijd meer dan een beurs geweest. Bezoekers vinden er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kunnen één of meerdere lezingen of workshops volgen.

Een greep uit het lezingenprogramma:

5 juni

-      Odette Ex, oprichter van INSIDE/INSIDE vertelt over de noodzaak van een duurzaam en circulair interieur.

-      Kitty de Groot, design-journalist bij Inside information gaat in op vragen als ‘Hoe stimuleer je creativiteit en vitaliteit vanuit het interieur, in het ruimtelijk vlak? En hoe maak je dit inspirerend, visieversterkend en verbindend? En tot slot: welke rol kunnen ‘groen’, ‘de natuur’ en  ‘biophilic design’ hierin spelen? 

6 juni

-      Marius Smit, de oprichter van Plastic Whale, de eerste professionele plastic fishing company ter wereld.

-      Onafhankelijk akoestisch specialist Pieter Vreede vertelt over de meest recente internationale onderzoeken en resultaten op het gebied van akoestiek.

7 juni

-      BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist, laat bezoekers kennismaken met de vier domeinen (interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling) en hun ambassadeurs.

-      De redactie van de Architect organiseert een bijeenkomst over nut & nadeel van open werkomgevingen. 

Voor het volledige programma, click hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 5 juni 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven