200 gebouwen over op innovatief digitaal totaalplatform voor faciliteiten & services

200 gebouwen over op innovatief digitaal totaalplatform voor faciliteiten & services

Smart WorkPlace partner Croonwolter&dros gaat 200 commerciële gebouwen in Nederland voorzien van de Office App, een slimme front-end app voor een prettige werkplek.

Vanaf oktober 2019 zullen alle gebouwen geleidelijk aan een digitale upgrade krijgen door aan de medewerkers een totaalplatform te bieden met toegang tot alle faciliteiten, diensten en services in een gebouw. Bas Ambachtsheer, directeur Croonwolter&dros, legt uit waarom deze stap wordt gezet: “Door intelligente technologische oplossingen in te zetten zorgen wij dat klanten zo optimaal mogelijk kunnen presteren op hun werkplek en makkelijker met elkaar in contact kunnen komen.”

De gekozen tool stelt Croonwolter&dros in staat om een completer pakket aan oplossingen hiervoor aan te bieden. De app verzamelt geavanceerde data over hoe ruimtes in het pand worden gebruikt en meet de tevredenheid van medewerkers. De data kunnen ook worden gebruikt om inzicht te geven hoe ruimtes en faciliteiten in het pand efficiënter kunnen worden gebruikt. Daarnaast dient de app als platform voor community- en events om medewerkers meer met elkaar te verbinden.

Op de foto ondertekenen Bas Ambachtsheer (tweede van rechts) en Iain Thompson van Office App (tweede van links) de overeenkomst. Met deze samenwerking wordt eens te meer duidelijk dat de ervaring van de eindgebruiker steeds belangrijker wordt.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven