Directiewisseling draaijer+partners

Directiewisseling draaijer+partners

draaijer+partners heeft een nieuwe structuur ontwikkeld met aan het hoofd de Draaijer Group. Per 1 juli 2020 vormen Jan Joost Flim, Jan Joost Mestebeld en Harold Hinfelaar daarom de nieuwe directie van draaijer+partners.

De voormalige directie van draaijer+partners, gevormd door Peter Ruchti, Henri Drenthen en Edgar Anholts (zie foto hieronder) vormt nu de directie van de Draaijer Group en focust zich volledig op de verdere ontwikkeling en groei van de Draaijer Group. Onderdeel daarvan zijn naast draaijer+partners en haar label Oxxer, Rondmakers, LSa, Building Leisure, BrilliantPeople en De Beweegbox.

Directiewisseling draaijer+partners

Jan Joost Flim begon zijn carrière bij draaijer+partners in 2001 als projectcoördinator. Hij is doorgegroeid naar senior adviseur en tevens verantwoordelijk voor het team Leeromgevingen.
Harold Hinfelaar is na een carrière waarin hij directiefuncties vervulde bij onder andere Sodexo, Facilicom en OPPS in 2018 als senior adviseur begonnen bij draaijer+partners en stuurt nu het team Zorgomgevingen aan.
Jan Joost Mestebeld is na zijn ervaring bij Heijmans vanaf 2010 werkzaam bij draaijer+partners en doorgegroeid van projectcoördinator naar senior projectmanager en teammanager van het team Werkomgevingen.
Alle drie blijven zij een actieve rol vervullen binnen projecten en het ontwikkelen ondersteunen van medewerkers in hun ontwikkeling.

Met het aantreden van de nieuwe directie van draaijer+partners blijft de focus met name gericht op het verder uitbouwen van de marktpositie. Naast strategisch advies, projectmanagement en facilitaire dienstverlening wordt samen met de overige werkmaatschappijen van de Draaijer Group samengewerkt in een prestatiegerichte propositie aan de klanten. Deze propositie behelst de totale beleving van gebouwen en hun diensten.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven