HEINEKEN Nederland en ISS Facility Services verlengen contract en vernieuwen samenwerking

HEINEKEN Nederland en ISS Facility Services verlengen contract en vernieuwen samenwerking

HEINEKEN Nederland en ISS Facility Services, Founding Partner van Smart WorkPlace, verlengen het contract en vernieuwen de samenwerking. Daarbij staat een integrale aanpak centraal.

Bij HEINEKEN Nederland zijn daarom zowel HR als FM enthousiast over de vernieuwde samenwerking. Linda van Donk, manager HR HEINEKEN Netherlands Supply: “Een mooie volgende stap in onze samenwerking, waarin we veel scherper inzicht hebben in de HEINEKEN business behoefte, de ISS dienstverlening én toegevoegde waarde en bijbehorende kosten.” Ariëlle van der Spek, manager Facility Services HEINEKEN Netherlands Supply, vertelt hoe de nieuwe samenwerking tot stand kwam nadat beide partijen elkaar de afgelopen jaren echt goed hebben leren kennen en de basis is gelegd om te komen tot een nieuw en beter contract: “Heel typerend voor onze samenwerking is de beroemde quote van Henri Ford: ‘Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success’.”

ISS is al sinds 2017 verantwoordelijk voor de facilitaire diensten binnen de verschillende kantoren en productielocaties van HEINEKEN. Op basis van een nieuw contract met duidelijke taken en verantwoordelijkheden werken beide partijen nu aan de implementatie van de vernieuwde samenwerking. In het nieuwe contract zijn onder andere duidelijke en vereenvoudigde processen vastgelegd, zijn de governance en facturatie aangescherpt en wordt gewerkt met een nieuw performance management systeem. Communicatie, vertrouwen, transparantie en grotere flexibiliteit in service, volume en middelen vormen de basis van de vernieuwde samenwerking.

Seth Halkes, directeur Sales, Excellence Centre & Corporate Affairs ISS Facility Services is trots op de nieuwe meerjarige overeenkomst. “Het bijzondere van dit nieuwe contract is, dat wij elkaar hebben weten te overtuigen dat een nieuwe inrichting van onze samenwerking nodig is om het beste in elkaar naar boven te halen en samen succesvol te zijn.”

Op de foto: Linda van Donk, manager HR HEINEKEN Netherlands Supply en Seth Halkes, directeur Sales, Excellence Centre & Corporate Affairs ISS Facility Services.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven