Aanraakvrije kraan voor water en zeep

Bij een veilige en gezonde terugkeer naar kantoor zal hygiëne een belangrijke rol gaan spelen. De aanraakvrije kraan voor water en zeep Intellimix van Ideal Standard is daarbij een uitkomst.

Volgens de producenten wast 30 procent van de kantoormedewerkers hun handen niet met water en zeep als ze naar toilet gaan. En dat is jammer, want volgens de producenten bewijzen internationale studies dat het trainen van handhygiëne het aantal mensen dat ziek wordt met ziekten of virussen met 31 procent vermindert.

De Intellimix biedt zeep en water uit één apparaat. De 100 procent aanraakvrije kraan voor water en zeep zorgt ervoor dat er geen bacteriën of virussen kunnen worden verspreid. De kraan biedt intuïtieve interactie en begeleiding bij het wassen van de handen die de ervaring van het handen wassen verbeteren. Doordat de kraan minder middelen gebruikt, verhoogt het ook de duurzaamheidsscore van de organisatie.

De Intellimix is volgens Ideal Standard goedkoper dan reguliere sanitairoplossingen en heeft een Return On Investment van een tot drie jaar.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven