Verduurzaming langdurige zorg logistieke puzzel

Verduurzaming langdurige zorg logistieke puzzel

Ook de langdurige zorg moet bijdragen aan het (meer dan) halveren van de CO2-uitstoot van Nederland. Circl organiseerde daarom een webinar over deze uitdaging, die om meerdere redenen een logistieke puzzel is.

De eerste reden voor de complexiteit is dat in de langdurige zorg veel vastgoed oud en ook vaak verouderd is. De tweede dat het vastgoed permanent bewoond wordt. Toch is het volgens de deelnemers aan het webinar ‘Langdurige zorg duurzaam verder’ een haalbaar doel, mits er een goede planning wordt gemaakt. Daarnaast heeft iedereen daarin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Webinar

Tijdens het webinar ging gastheer Arnold Mulder, Sector Banker Energy bij ABN AMRO, in gesprek met vijf verschillende partijen:

  • Michel Drenth, adviseur en innovatiemanager bij Smart WorkPlace partner HEVO.
  • Selina Roskam, coördinerend beleidsmedewerker Energietransitie Utiliteitsbouw Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
  • Anja van Balen, Sector Banker Healthcare bij ABN AMRO.
  • Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur zorgonderneming Aafje.
  • Erik Laarhoven, partner CFO bij Capabel Zorg.

Over Circl

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Het webinar ‘Langdurige zorg duurzaam verder’ is hier terug te kijken.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven