HEVO

Postbus 70501
5201 CB Den Bosch


HEVO is expert in huisvesting en vastgoed en actief in markten zoals Kantoren en bedrijfshuisvesting, GemeentenOnderwijs en Zorg.

Met circa 75 medewerkers werken wij landelijk voor toonaangevende opdrachtgevers aan duurzame huisvestingsprojecten.

HEVO is een allround dienstverlener in alle fase van het huisvestingsproces, van initiatieffase tot en met de realisatie, exploitatie en ontmanteling van huisvesting. Onze adviseurs en projectmanagers zijn gespecialiseerd in zowel diensten als markten, zoals onze kantoorhuisvestingadviseurs. Met de experts uit het HEVO expertisecentrum, op het vlak van stichtingskosten en exploitatiekosten, FM, duurzaamheid, risicomanagement en bouw & aanbestedingsrecht worden innovatieve, maar ook realistische en haalbare projecten gemaakt. HEVO kan alle bouworganisatievormen toepassen, maar is onderscheidend met Risicodragend Projectmanagement voor complete gebouwen of inbouwpakketten. Opdrachtgevers krijgen in dit unieke proces de zekerheden van een turnkey project met de flexibiliteit en invloed van een traditioneel proces.

Gebouwen beïnvloeden het welzijn van hun gebruikers; huisvesting kan mensen gelukkiger en productiever maken. Tegelijkertijd is een gebouw volgens ons pas echt goed als het ook een positieve invloed op zijn omgeving heeft, op de wijk waar het in staat. Dat ultieme doel, daar werken we graag samen met ambitieuze partijen aan.

Onze kijk op werken verandert. Door de digitalisering van informatie en processen kunnen we altijd en overal werken. Dit heeft tot gevolg dat werknemers meer zeggenschap krijgen over de tijd en plaats van hun werkzaamheden. Daarmee neemt tegelijkertijd de behoefte toe elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en kennis te delen, maar wel in huisvesting die echt waardevol is.

HEVO heeft veel ervaring met de begeleiding van gebruikers en organisaties naar gezonde, duurzame en productieve kantoorconcepten, waarin mensen optimaal kunnen functioneren en een comfortabele werkplek kunnen vinden.

Daarvoor hebben wij concepten ontwikkeld zoals Office2Flow en Office2Stay. Voor een werkomgeving die echt werkt! Om daarin te blijven innoveren investeren we ook in smart workplace toepassingen in ons eigen kantoor, om voorop te lopen in datagedreven kantoorgebruik op basis van sensortechnologie voor een effectief gebruikt gezond kantoor met tevreden gebruikers.

Bezoekadres: Statenlaan 8, 5223 LA Den Bosch Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven