Mobiliteit in augustus centraal thema bij Smart WorkPlace

Mobiliteit in augustus centraal thema bij Smart WorkPlace

Hybride werken en ‘het nieuwe normaal 2.0’ vraagt ook om een nieuwe kijk op en een nieuwe vorm van mobiliteit. Daarom is mobiliteit in augustus het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Mobiliteit wordt steeds meer smart mobility en maakt als zodanig dan ook integraal onderdeel uit van een smart workplace en van het takenpakket van een workplace manager. Die smart mobility vertaalt zich in flexibile mobiliteitsoplossingen voor zowel organisaties als voor medewerkers. Want bij de laatste categorie kan de mobiliteitsbehoefte per dag veranderen, afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van Mobiliteit hebben en deze graag willen delen via het kennisplatform Smart WorkPlace, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven