Cindy Broersen wil met Breedweer vooral iets terugdoen voor de maatschappij

Cindy Broersen wil met Breedweer vooral iets terugdoen voor de maatschappij

Cindy Broersen van Smart WorkPlace partner Breedweer was onlangs een van de vijf finalisten voor Vrouwelijke Groeier 2021. Ze licht toe wat haar drijfveren zijn.

De directie van Breedweer Facilitaire Diensten is twee man en één vrouw sterk. Naast algemeen directeur Henk van Eijk en commercieel directeur Jack Stuifbergen, vervult Cindy Broersen sinds 2016 de rol van operationeel directeur. Ze vertelt wat haar zo aanspreekt in haar huidige functie: “Als bedrijf kunnen wij het verschil maken voor mensen. Je weet dat wanneer je een warme maaltijd uitdeelt, je geen verschil maakt voor de complete armoede en de wereldeconomie. Maar wél voor de persoon die op dat moment te eten krijgt. Belangrijk is om niet te kijken naar wat je allemaal niet kunt, maar juist naar wat je wel kunt. En dat kan heel divers zijn. Van mensen opleiden en een eerlijke baan geven tot mensen uit de schulden helpen of ondersteunen bij drugsproblematiek. Wij kunnen net dat stapje extra doen, waardoor we voor iemand het verschil maken. En daar doen we het voor.”

Onlangs werd Cindy Broersen van Breedweer genomineerd als Vrouwelijke Groeier 2021.  Het betekende dat Breedweer een van de vijf snelst groeiende bedrijven van Nederland was met een vrouw in de directie. “Ik was verrast door de nominatie. Ik doe namelijk gewoon mijn ding en ben niet een vrouw die een topfunctie ambieert. Waar ik wel altijd mee bezig ben geweest, is dat ik een positie wil, waarin ik invloed uit kan oefenen, zodat de dingen juist gedaan worden en de juiste dingen worden gedaan. Samen met Jack en Henk wil ik graag mijn ding doen en een mooi bedrijf neerzetten dat echt iets terugdoet voor de maatschappij. Onze missie is zoveel mogelijk mensen uit kwetsbare doelgroepen duurzaam richting arbeid brengen. Dat is een prachtige missie. En als we blijven groeien, financieel gezond zijn én dat onze medewerkers blij zijn met ons als werkgever, dan ben ik trots en tevreden.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven