Audiovisuele oplossingen voor hybride vergaderomgeving

Audiovisuele oplossingen voor hybride vergaderomgeving

Smart WorkPlace partner AVEX introduceert onder de naam AVEX Room Solutions een complete serie audiovisuele oplossingen voor snelle inrichting van de hybride vergaderomgeving.

De hoogwaardige oplossingen zijn als ‘bouwblok’ snel toepasbaar voor organisaties en kunnen probleemloos in grote aantallen worden uitgerold naar bestaande en nieuwe vergaderruimtes. De Room Solutions worden geleverd op basis van AV-FLEX, het AV-as-a-Service concept van AVEX.

Na de versnelde adoptie van videovergaderen gaan veel organisaties over naar een meer hybride werkmodel. Een model waarin twee werelden samenkomen. Mensen werken afhankelijk van hun activiteiten deels thuis en deels op kantoor, ook wel de ‘mixed presence office’ genoemd. Hierdoor is er een extreem grote vraag naar nieuwe technologische oplossingen in met name de vergaderomgeving.

René Schaddelee (directeur AVEX): “Naast complexe grote AV projecten zien we een enorme vraag naar compacte basisoplossingen, die snel en in grote aantallen geleverd moeten worden. Mensen kiezen vaker voor makkelijker, sneller, maar wel met hoge kwaliteit. Daarom heeft AVEX een aparte productielijn opgezet, waarmee we die snelheid kunnen realiseren met behoud van onze hoge kwaliteitsstandaarden. Complexe projectbouw en de ‘up-tempo’ bouw zijn twee verschillende disciplines, die we nu dus ook naast elkaar hebben ingericht binnen onze organisatie”.

Volgens recente cijfers is op dit moment nog geen 10% van de vergaderruimtes geschikt voor hybride vergaderen. Terwijl bij elke vergadering tegenwoordig een of meer mensen op afstand mee doen. De techniek zal zich meer dan ooit verweven in het werkproces. Videosamenwerking en collaboration tools worden een basisfunctionaliteit.

AVEX Room Solutions biedt keuze uit flexibele, verplaatsbare systemen(trolleys) en vaste wandoplossingen. Aangevuld met Room Upgrade Sets voor aanpassing van bestaande ruimtes. Bij het ontwerp zet AVEX de gebruiker centraal. Een optimale vergaderbeleving, voor zowel fysieke als remote deelnemers. Op basis van AV-as-a-Service kan elke organisatie direct de nieuwste technologie in huis halen voor gebruik in de dagelijkse werkprocessen, zonder een grote investering ineens te moeten doen. Voor een gering ‘all-in’ tarief voor gebruik per maand kan iedereen zorgeloos vergaderen zonder vrees voor techniek.

Met de AVEX Room Solutions geeft AVEX invulling aan alle veelgevraagde functionaliteiten voor de meeting room omgeving. Zeker in deze tijd met supply chain uitdagingen en hardware schaarste is een snel leverbare kant en klare oplossing veel waard. Hiermee ondersteunt AVEX haar klanten nog beter in het halen van gestelde oplevertijden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven