FMTechEcosysteem vol duurzame facilitaire oplossingen

FMTechEcosysteem vol duurzame facilitaire oplossingen

In samenwerking met FMN heeft Smart WorkPlace partner PHI Factory een FM ecosysteem gelanceerd met startups en scale-ups in de FM-branche die innovatieve diensten en/of producten aanbieden.

Het FMTechEcosysteem heeft als doel om verbinding te leggen tussen enerzijds faciltaire organisaties met duurzame uitdagingen en anderzijds startups en scale-ups die daarvoor oplossingen aanbieden. Momenteel bevat het FMTechEcosysteem 46 start-ups.

In de visual van het ecosysteem (zie afbeelding) vind je drie verschillende FM-thema’s waar de startups onder vallen:

  • Hospitality & Catering 
  • Werkomgeving & Inrichting 
  • Vastgoed & installaties 

Meer weten over de startups en wat ze doen? Bekijk dan de volledige database. Heb je een uitdaging liggen als FM’er maar vind je hier niet de juiste startup in het ecosysteem? Het expertteam helpt je graag verder.

Aanmelden voor het ecosysteem

Startups kunnen zichzelf aanmelden voor het ecosysteem, zodat de FM’er hen straks eenvoudig weet te vinden. Aansluiten gaat eenvoudig door de questionnaire in te vullen. Het expertteam zorgt vervolgens dat de startup wordt opgenomen in de database en visual. Met bestaande vraagstukken kijken zij direct al of de startups gekoppeld kunnen worden aan organisaties. 

Daarnaast zal er met enige regelmaat een kort interview met een startup plaatsvinden waarin het expertteam met hen spreekt over hun doelen, wie ze als droomklant nog van dienst willen zijn en de groeifase van hun product of dienst.

Tenslotte worden er ook regelmatig best practices in beeld gebracht. Hiermee wil het expertteam voorkomen dat innovatieve startups niet in valkuilen lopen bij soms wat logge organisaties.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven