Openr nieuwe partner Smart WorkPlace

Openr nieuwe partner Smart WorkPlace

Openr ziet kansen om met slimme technologie gebouwtoegang beter te laten aansluiten op de wensen van de hedendaagse huurders en beheerders. Dat stelt Bas Braaksma van Openr, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Openr voor de werkomgeving van de toekomst? 

“Moderne gebouwen moeten flexibel zijn in gebruik, bezetting en ondersteuning van hybride werken. Openr ziet kansen om met slimme technologie (zgn. PropTech) gebouwtoegang beter te laten aansluiten op de wensen van de hedendaagse huurders en beheerders. Traditionele, statische intercom systemen hebben vaste bekabeling met vaste binnenposten en gaan allesbehalve flexibel om met wisselende of tijdelijke bezoekers.”

Welke rol kan Openr daarbij spelen? 

“Openr combineert een video-intercom met flexibele toegangscontrole in één systeem. Of je nu bij de koffieautomaat staat of aan de andere kant van de wereld bent, met één druk op de knop kan je vanaf iedere locatie je bezoekers in beeld te woord staan en de deur openen. Daarnaast maakt ons online Dashboard sleutelbeheer overzichtelijk, eenvoudig en betaalbaar voor de gebouwbeheerder.”

Waarom is het belangrijk voor Openr om in een platform als Smart WorkPlace te participeren? 

“Openr gelooft sterk in gezamenlijke proposities om eindklanten een betere gebouw ervaring te bieden. Daarom zijn we graag onderdeel van een kennisplatform waar kennis gedeeld wordt met de partners onderling, waar we van elkaar kunnen leren en waar mogelijkerwijs samenwerkingen ontstaan in gezamenlijke projecten.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven