Een warm welkom: de flexibele intercom

Een warm welkom: de flexibele intercom

Als verhuurder van woon- of kantoorconcepten wil je natuurlijk dat je huurders veilig en eenvoudig toegang hebben tot het complex en hun eigen appartement of kantoorruimte. Een flexibel intercomsysteem is dan de ideale oplossing.

De drempel om zo’n intercom systeem aan te schaffen is vaak de initiële hardware prijs. Maar niets blijkt minder waar, de Total Cost of Ownership is vaak veel lager bij een flexibele intercom dan bij een statische.

Key management

Sleutels bijmaken of een slot vervangen kan in kosten oplopen van € 50,- tot wel € 500,- euro. Een flexibele intercom zorgt ervoor dat je geen extra kosten meer hoeft te maken voor het bijmaken van sleutels. Dit komt doordat deze intercom met digitale sleutels werkt. Sleutels kwijtraken is er dan ook niet meer bij. Maar weet je wat het grootste voordeel is van digitale sleutels? Je kunt er net zoveel aanmaken als je wilt en ook nog eens kosteloos. Het enige wat het aanmaken van een digitale sleutel je kost, is slechts een paar minuten.

Een warm welkom

Specifiek voor de kantoren; de flexibele intercom bespaart je receptiekosten, omdat je geen personeel meer nodig hebt voor de receptie. Dit bespaart je op z’n minst een minimumloon per maand. Je zou denken dat je gastvrijheid hierdoor een stapje lager wordt, maar niks is minder waar. Met de flexibele intercom is je niveau van gastvrijheid minstens even hoog of zelfs hoger. Als huurder heb je met flexibel intercom namelijk de mogelijkheid om je bezoekers persoonlijk te verwelkomen. Zo kun je je gasten op een warme manier verwelkomen. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven