Ysmart en Deblick tonen op WorkPlace Xperience ultieme smart workplace

Ysmart en Deblick tonen op WorkPlace Xperience ultieme smart workplace

WPX-partner Ysmart presenteert tijdens de WorkPlace Xperience de ultieme smart workplace. Dat gebeurt door de Cubes van Deblick te voorzien van slimme sensoren en deze data te ontsluiten via een platform.

Frans Konings, oprichter en mede-eigenaar van Ysmart, is verheugd partner te zijn van Deblick: “Door het toevoegen van smart technologie kan het gebruik van de Cubes én de gebouwen waar deze staan beter dan ooit tevoren worden voorspeld en beheerd. Bezettingsgraad, luchtkwaliteit, reserveren en nog veel meer mogelijkheden. Een platform, één app voor medewerkers en een overzicht van alle data voor optimaal beheer. Ysmart en Deblick are connected by passion!” Martijn Flipse, oprichter en mede-eigenaar van Deblick, is ook enthousiast over de samenwerking: “Een logische stap in de ontwikkeling van workplaces is connectiviteit en sensoring. Door de samenwerking met Ysmart is het nu ook voor de klanten van Deblick mogelijk deze stap te zetten. We combineren de unieke kracht van Ysmart en die van Deblick voor onze relaties en blijven allebei in ons eigen domein waardoor optimale bediening en service voor de klant gewaarborgd blijft.”

Over Ysmart

Ysmart gelooft dat de wereld slimmer wordt, of in ieder geval de apparaten om ons heen. Ysmart legt verbindingen tussen installaties en genereert data voor de klanten om het maximale uit elk gebouw te halen. Hybride werken is en wordt in de toekomst belangrijker. De missie van Ysmart is om met kennis en slimme oplossingen het welzijn van mens en planeet te verbeteren

Over Deblick

Werkplekken moeten worden gemaakt om het beste uit jezelf te halen. Plaatsen die energie geven, focus brengen en ontspannen. Waar je je comfortabel en huiselijk voelt – en klaar voor je werk. Plekken die je doen afvragen waarom thuis niet meer op kantoor lijkt. Deblick is toegewijd aan het creëren van kantoorwelzijn door middel van de beste kwaliteit licht- en akoestische producten. Hoogste specificaties gecombineerd met het beste ontwerp, lokaal geproduceerd met duurzaamheid en duurzaamheid in het achterhoofd. De producten van Deblick zijn te vinden in scholen, bedrijven, instellingen en overheidsgebouwen in heel Europa.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven