Hoe maak je met smart technologie van kantoorgebouwen een aantrekkelijke en gezonde werkplek?

Hoe maak je met smart technologie van kantoorgebouwen een aantrekkelijke en gezonde werkplek?

Hoe kun je met smart technologie het binnenklimaat van een kantoor optimaliseren? Dat is te lezen in een Engelstalige whitepaper van Smart WorkPlace partner Physee.

Wist je dat het kantoorgebouw van jouw bedrijf een grote rol speelt in de gezondheid en het welzijn van je medewerkers? Dit is immers de plek waar ze het grootste gedeelte van hun dag doorbrengen. Er is veel onderzoek – dat Physee in de whitepaper ‘The 3 ways that smart technology improves the productivity, health and well-being of your employees’ met je deelt – dat een verband laat zien tussen de kwaliteit van het binnenklimaat en gezondheid, welzijn en productiviteit in kantoren. Helaas lijkt dit voor veel mensen nog onbekend terrein, of ze worstelen met het meten van factoren als luchtkwaliteit en het comfortniveau van medewerkers.

Smart technologie kan het binnenklimaat van een kantoor optimaliseren; beter dan de beste facility manager die er is. Ben jij een vastgoedontwikkelaar, architect of gebouweigenaar die het belang inziet van een gezond en weldoordacht kantoorgebouw? Ontdek de drie manieren hoe smart technologie van kantoorgebouwen een aantrekkelijke en gezonde plek maakt voor werknemers, en tegelijkertijd zorgt voor een stijging in productiviteit.

Download de whitepaper

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven