PHYSEE

van Mourik Broekmanweg 4
2628 XE Delft


Bij PHYSEE geloven wij in innovatie zonder compromis. Vanuit deze gedachte ontwikkelen wij technologieën voor de horticultuur en vastgoedsector die bijgedragen aan een duurzamere en gezondere wereld.

SENSE by PHYSEE is ons gebouwbeheerplatform dat kantoren optimaliseert door het buitenklimaat naar binnen te halen. Het bestaat uit een combinatie van ramen met sensoren, binnensensoren, dynamische zonwering, een digital twin en een krachtige bouwfysische engine waarmee het kantoor reageert op de veranderingen in buitenwarmte, zonlicht en de actuele behoeftes van gebruikers. Op deze manier kan er tot 30% energie bespaard worden ten opzichte van een statisch gebouw terwijl het comfort en de gezondheid drastisch wordt verbeterd.

Daarnaast biedt SENSE gebouwbeheerders en huurders de inzichten in het gebruik van het gebouw, de schommelingen in het binnenklimaat en de mogelijke verbeteringen die er te boeken zijn door hen toegang te geven in de data en de digital twin via toegankelijke dashboards.

Met SENSE by PHYSEE maak je jouw kantoor Paris Proof en verbeter je ESG’s nu én op de lange termijn.

Social Media

Linkedin   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven