SWP TALKS 20: Gezond binnenklimaat in het onderwijs

SWP TALKS 20: Gezond binnenklimaat in het onderwijs

Bouwen gaat om de gebruiker: leraar of leerling. Tom Noten, Casper Meinders en Erwin Alders spreken over de samenwerking tussen Almende College en draaijer en het bouwen van een school die klaar is voor de toekomst.

In deze aflevering dus een interessante samenwerking die zorgt voor een slimme onderwijsomgeving. De gasten: Tom Noten, conrector bedrijfsvoering en organisatie bij Almende College, Casper Meinders, Manager Exploitatie bij draaijer+partners en Erwin Alders, Projectmanager bij draaijer+partners.

Vernieuwing van het onderwijs en dan niet de lesstof maar juist de gebouwen. draaijer+partners en Almende College kwamen samen om inzicht te krijgen in hoe ruimtes echt gebruikt worden, welke ruimtes nou echt geliefd zijn en hoe je daar ook de organisatie op aan kan passen. De technologie moet daarbij een middel zijn om de organisatie te helpen sturen. 

“We willen dat de leerlingen graag naar school gaan. Daar speelt klimaat ook een rol in. In een gebouw waar dat goed geregeld is, neemt de concentratie toe en dat komt de schoolprocessen ten goede.”- Tom Noten

Op de foto van links naar rechts: Erwin Alders (draaijer+partners), Wim Kooyman (Smart WorkPlace), Casper Meinders (draaijer+partners) en Tom Nooten (Almende College).

SWP Talks 20 is te beluisteren via Spotify en Springcast. In SWP Talks praten experts over duurzaamheid en gezondheid in de werkomgeving en hoe dit bijdraagt aan het human capital van organisaties.

Nieuwsgierig naar de hele podcast? Beluister hem dan direct hieronder. 

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven