Waar is iedereen?

Waar is iedereen?

Hebben de thuiswerkende werknemers de macht in handen? Bepalen zij zelf hoeveel zij thuis werken of mag de leidinggevende hier nog iets over zeggen? En hoe komt dat ‘human capital’ terug in het gebouw zodat iedereen er beter van wordt?

Of is het juist goed dat er meer balans in het leven komt en we ons niet meer gek laten maken door luidruchtige collega’s of files zodat het mensen langer inzetbaar zijn? Moeten we hierop doorzetten en het kantoor afschalen of aanpassen? En waar dit al is gedaan, komt iedereen straks weer naar kantoor als de energierekening thuis in de winter onbetaalbaar wordt… Wat is wijsheid?

In deze interactieve lezing zal Silvia de Haan, workplace consultant bij Solved een deep dive doen in de bezetting van het kantoor. Hoe kan je hier invloed op uitoefenen? En waarom zou je dit eigenlijk willen?

Solved doet intensief onderzoek naar hybride werken en vertaalt dit voor haar klanten in werkplekconcepten. De laatste jaren heeft dit door corona een vlucht genomen en kan er geput worden uit de 8000 respondenten uit de enquête en kantoren die hierop aangepast zijn. De kennis vanuit het onderzoek, aangevuld met de meest recente ervaringen van klanten geven samen met de input van de deelnemers een rijk pallet aan inzichten.

Bestel je tickets

Smart WorkPlace organiseert op 1 november 2022 het SWP Congres 2022 in het Theater & Concertgebouw Orpheus Apeldoorn over het thema Human Capital: binden, boeien en behouden.

Boek snel je ticket en beleef een dag vol inspiratie, kennis en tips die direct toepasbaar zijn in je eigen organisatie. Met boeiende sprekers zoals Vincent le NobleSimone Leenders en nog veel meer. Naast sprekers zijn er 16 workshops te bezoeken waar voorbeelden uit de praktijk zichtbaar gemaakt worden.

Lees meer over de andere sprekers, workshops en nog veel meer op de pagina van het congres.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven