ISS Workplace Manager Of The Year kiest voor 'Gezonde generatie' als goed doel

ISS Workplace Manager Of The Year kiest voor 'Gezonde generatie' als goed doel

Winnaar van de ISS Workplace Manager of the Year award Richard Helmus heeft zijn keuze voor het goede doel van de Workplace Xperience bekend gemaakt!

Richard Helmus, Manager Facility & Real Estate bij VGZ, won bij de vorige editie de ISS Workplace Manager of the Year award. Als onderdeel van deze prijs kreeg Richard de keuze voor een goed doel voor de Workplace Xperience van dit jaar! Die keuze is gevallen op De Gezonde Generatie, een initiatief van samenwerkende gezondheidsfondsen met als doel dat de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste is van de wereld.

ISS Workplace Manager of the Year

Onderdeel van de prijs is een donatie van minimaal € 5.000,- aan een goed doel dat door de winnaar van de jaarprijs jaarlijks mag worden bepaald. Als sponsor van deze prijs wordt deze donatie door ISS Facility Services beschikbaar gesteld. Daarnaast krijgen de bezoekers van de Gold Party ook zelf de mogelijkheid donaties te doen voor het goede doel, waarvoor dit jaar de keuze is gevallen op Gezond Leven. Vorig jaar is er een waardecheque van in totaal € 11.500 euro uitgereikt aan het doel van vorig jaar: Ronald McDonald Huis Utrecht.

Dit jaar is er niet alleen een ISS Workplace Manager of the Year, maar ook een ISS Workplace Talent of the Year award. 

Nominaties zijn open!

Weet je nu precies wie deze award dit jaar moet winnen? De nominaties voor alle awards dit jaar zijn open! De topmanager wordt na beraad gekozen door een vakjury, die beoordeelden op de elementen duurzaamheid, gezondheid, sociaal, verbinding en kennisdeling. De award gaat naar de persoon die gemotiveerd is op alle vijf van deze onderdelen.

Over ISS

ISS is wereldwijd marktleider op het gebied van facility services. ISS is actief in meer dan 45 landen en door de gedeelde ervaring kan ISS haar diensten internationaal aanbieden. Volgens de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP), is ISS nummer 1 op de lijst van beste outsourcingsbedrijven wereldwijd. ISS biedt tal van services, waaronder integrated facility services, cleaning services, catering services en, technical services.

ISS Facility Services heeft zich in Nederland de afgelopen jaren ontwikkeld naar een IFM-dienstverlener, waarbij zij ernaar streven om zoveel mogelijk self-delivery dienstverlening te bieden. ISS is onderdeel van een wereldwijd netwerk dat in meer dan 45 landen actief is en is in staat om op zowel global als lokaal niveau dienstverlening te leveren.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven