Circulair inkopen binnen de facilitaire markt?

Circulair inkopen binnen de facilitaire markt?

Wil jij circulair inkopen binnen de facilitaire markt? Dan is PHI Factory voor de Buyer Group FM op zoek naar jou! Vanuit het principe 'samen komen we verder' organiseren ze namens Rijkswaterstaat en PIANOo de Buyer Group FM.

Binnen de Buyer Group werken publieke en private opdrachtgevers gezamenlijk aan een gedeelde marktvisie en – strategie op het verduurzamen van specifieke productcategorieën. Het uiteindelijke doel van de Buyer Group FM is om circulair inkopen naar de FM-praktijk te brengen. Zo werken ze toe naar een gezamenlijke marktvisie voor circulair inkopen binnen FM, om deze vervolgens te vertalen naar de aanbestedingspraktijk.

Kick-off

PHI Factory organiseert samen met Rijkswaterstaat deze unieke Buyer Group FM. Op 19 januari 2023 van 14:00 – 16:00 uur start de kick-off en vervolgens vindt er maandelijks een sessie plaats. Die sessies duren 4 uur. De Buyer Group FM is opgeknipt in 2 fasen. Wanneer na fase 1 voldoende draagvlak is vanuit de deelnemende organisaties wordt gestart met fase 2. Wil je hier meer over weten? Lees dan door op de website van PHI Factory en meld je aan.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven