ADG dienstengroep neemt Draaijer Group over

ADG dienstengroep neemt Draaijer Group over

ADG dienstengroep neemt Draaijer Group over, een groep samenwerkende bedrijven op het vlak van advies, realisatie en exploitatie van vastgoed. ADG versterkt hiermee haar positie in dit deel van de facilitaire markt.

De Draaijer Group profiteert van de kennis en omvang van familiebedrijf ADG om zo haar groeiambities waar te kunnen maken.

Uitbreiding facilitair cluster

Draaijer Group zal, net als de andere ADG bedrijven, een positie krijgen als onafhankelijk bedrijf binnen de groep. De verwachting is dat eind deze maand alle formaliteiten afgerond zijn en de Draaijer Group als volwaardig onderdeel van ADG zal kunnen gaan functioneren.

Daan Hendriks, CFO ADG dienstengroep: ‘ADG haalt met Draaijer Group een sterke partij met expertise op vastgoed en onderhoud vanuit strategisch perspectief in de familie waardoor we gezamenlijk een nog completer dienstenpakket kunnen aanbieden. De complementaire diensten en culturele fit zijn de redenen voor deze stap en zorgen ervoor dat zowel Draaijer Group als ADG en haar werkmaatschappijen hun ambities nog beter kunnen waarmaken, klanten nog completer kunnen bedienen en hun impact en innovatiekracht kunnen vergroten. Deze overname past in onze strategie om versneld te groeien via een buy & build strategie in de facilitaire sector.’

Grote ambities

Peter Ruchti, directeur en mede-oprichter Draaijer Group: ‘Draaijer Group heeft grote ambities. Door onderdeel te worden van ADG dienstengroep kunnen wij deze ambities, onder andere op het gebied van uitbreiding van onze dienstenportfolio, versneld realiseren. Dit, aangevuld met de expertise en slagkracht op onder andere innovatie die binnen ADG aanwezig is, maakt dit een goede stap op dit moment. De directie van Draaijer Group gaat mee over naar ADG om continuïteit te waarborgen.’

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven