Royal FloraHolland en Heijmans voornemens meerjarig contract te sluiten

Royal FloraHolland en Heijmans voornemens meerjarig contract te sluiten

Ruim 1.9 miljoen vierkante meter aan vastgoed zal integraal beheerd en onderhouden worden door Heijmans.

Na deze voorlopige gunning start nu de due diligence fase en streven de organisaties met elkaar begin januari de handtekeningen te zetten. De dienstverlenging start 1 mei 2024 voor een initiële periode van 6 jaar.

Relationeel samenwerken

Royal FloraHolland (RFH) selecteert een nieuwe partner voor de Hard Services dienstverlening. Hiertoe heeft zij de intentie om met Heijmans Utiliteit een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. Het gaat om het onderhoud en beheer van de drie locaties in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. In totaal is het te beheren bebouwd oppervlak 1,9 miljoen vierkante meter.

RFH ziet in Heijmans Utiliteit een samenwerkingspartner die kan bijdragen aan de duurzaamheidsambities, een match heeft met de eigen cultuur en een partner die toegevoegde waarde levert en grip kan houden op de kosten.

Sturen op ambities

Na een intensieve tenderperiode met gelukkig veel ruimte voor constructieve dialogen is het gelukt! Royal FloraHolland kiest Heijmans voor het integraal Beheer & Onderhoud van hun 1.9 miljoen m2 aan vastgoed. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat RFH in ons heeft uitgesproken. Het wordt een mooie uitdaging die zich kenmerkt door een eerste fase van basis op orde, inzicht en grip en voldoen aan wet- en regelgeving. In de volgende jaren zal onze toegevoegde waarde zich uitbreiden op het vlak van verduurzaming en assetmanagement. Relationeel samenwerken en sturen op output zijn ook hier de ambities.- Joris van Eijkeren, Commercieel Manager Beheer & Exploitatie bij Heijmans.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven