Een slim gebouw met de realiteit van nu: hoe ziet dat eruit?

Een slim gebouw met de realiteit van nu: hoe ziet dat eruit?

De kantoren, hotels (hoge)scholen en universiteiten van de toekomst zijn slim. In de wereld van slimme gebouwen vervaagt de grens tussen wat ooit ‘de toekomst’ leek te zijn en wat vandaag werkelijkheid is.

Kijk hier het ABB webinar ‘Slimme gebouwen, met de realiteit van nu’ terug. Ron van de Beek (Business Development Smart Buildings ABB) en Frans Konings (SmartScore-specialist YSmart) laten zien wat er nu al mogelijk is om een gebouw slim te maken.

Slimme gebouwen

Technologische vooruitgang brengt de belofte van morgen al vandaag binnen handbereik. In het webinar gaan de experts dieper in op slimme kantoren, hotels, (hoge)scholen en universiteiten. Deze webinar zoomt in op dé 4 aandachtsgebieden van een slim gebouw:

  • de receptie/entree
  • gebruiksplekken (werkplekken, hotelkamers, leslokalen)
  • laadpleinen voor elektrische voertuigen
  • technische ruimten

Daarnaast krijg je meer informatie over de SmartScore scan, met deze scan zie je  hoe smart je gebouw nu al is.

Oplossingen

Het webinar duurt 45 minuten Ron en Frans behandelen onder andere welke oplossingen er zijn om een gebouw te transformeren tot een slim gebouw, en wat ze opleveren! Maar gaan ook specifieker in op de oplossingen voor verschillende onderdelen van je organisatie zoals de receprie, laadplekken, technische ruimtes en gebruikersplekken.

Meteen terugkijken? Dat kan hier. Veel kijkplezier!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven