HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heropent deuren na grote verbouwing

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heropent deuren na grote verbouwing

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is vorige week feestelijk heropend. Op de plek waar HNK twaalf jaar geleden haar eerste locatie opende, sluit het interieur nu naadloos aan op de visie van het flexibele kantoorconcept.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier staat in de bekende gelijknamige buurt vlak bij de Erasmusbrug. Het interieurontwerp van het kantoor is ontwikkeld door de internationale designstudio TANK. De eyecatcher is de iconische lichtgroene trap in het midden van de ruimte, die openheid creëert en de begane grond op natuurlijke wijze verbindt met de entresol en de eerste verdieping. De gekozen materialen zijn verrassend en duurzaam met een sterke focus op circulariteit.

De vier elementen

HNK's focus op welzijn komt terug in het interieurconcept dat is gebaseerd op de vier elementen vuur, lucht, aarde en water. Hiermee worden verschillende zones in het gebouw gecreëerd. In het restaurant en de bar staat het element vuur centraal, met warme kleuren die sociale verbinding stimuleren. De co-working space, straalt de frisheid van het element lucht uit en zorgt voor helderheid en focus. Het solide element aarde biedt een fijne ontvangst in de lobby, terwijl water zorgt voor een soepele en vloeiende doorstroming door het gebouw. Daarnaast wordt er muziek afgespeeld die is afgestemd op de ruimte en het moment van de dag en is er een speciale geur ontwikkeld die past bij het HNK merk.

Verschillende manieren van werk

De faciliteiten van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier stimuleren verschillende manieren van werk, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een podcast studio met hoogwaardige apparatuur en een uitgebreid restaurant met bar. De meeting rooms zijn speciaal ingericht op het doel van de vergadering: van een belangrijke board meeting tot een creatieve brainstorm met uitzicht op de lobby.

Robert Sparreboom, Head of HNK: "De heropening van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is een bijzonder moment, zowel voor onze huurders als voor ons als merk. Dit is de volgende locatie waar we al onze kantooroplossingen via het HNK platform kunnen aanbieden, van topkwaliteit meeting rooms en co-working plekken tot flexibele full service kantoren. Als onderdeel van kantorenbelegger NSI zetten we de doorontwikkeling van HNK voort en investeren we in duurzaamheid en dienstverlening op goed bereikbare locaties."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven