Zo maak jij de circulaire transitie in je werkomgeving

Zo maak jij de circulaire transitie in je werkomgeving

De circulaire transitie organiseren én realiseren in je werkomgeving is niet eenvoudig, maar data en inzicht zorgen voor waardevolle kansen. Ontdek hoe je die verzilvert in een interactief webinar op dinsdag 2 april van 15 – 16u.

De organisatie en inrichting van je kantooromgeving verandert snel. Door verscherping van wet- en regelgeving en rapportageverplichtingen zoals de Corporate Sustainability Reporting Directive. Deze vraagt vanaf 2024 om te rapporteren over de impact van activiteiten op het milieu en mensen. Daarnaast krijg je te maken met vernieuwende werkplekconcepten die inspelen op het hybride werken.

Juiste data

Die actualiteiten vragen om oplossingen, waar data over je werkomgeving een rol in kan spelen. Je wilt weten waar elk meubel staat en in wat voor staat het is. Wat de samenstelling is van het meubilair dat je gebruikt, wat heringezet kan worden en je wilt dat het een volgend leven krijgt als je het niet meer nodig hebt. Maar, hoe kom je aan de juiste data en het juiste inzicht? En hoe kun je je ambities realiseren?

Circulaire revitalisatie

De antwoorden op die prangende vragen krijg je tijdens het interactieve webinar ‘Het belang van data bij de circulaire transitie van de werkomgeving’, met een diversiteit aan sprekers op het digitale podium: Jeff van Eijk van Sustainall neemt je mee door de praktijk van de CSRD, want waar moet je nu op letten en welke kansen zijn er om in te vullen? Hans Reineke van Hollandse Nieuwe vertelt op zijn beurt over de circulaire revitalisatie van het Alfa College in Hoogeveen. En Brigitte de Haan – Ketelaars van Senzer neemt je mee en laat je meubel management in de praktijk zien. De moderatorrol ligt in handen van Wim Kooyman van Smart WorkPlace.

Sluit jij ook aan? Lees op deze pagina het complete programma en schrijf je hier direct in.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van Alvero Kantoormeubelverhuur

Naar het overzicht

Terug naar boven