Directeur en impactmaker Jack Stuifbergen in podcast KraakHELDer met Inge Diepman

Directeur en impactmaker Jack Stuifbergen in podcast KraakHELDer met Inge Diepman

Breedweer, lanceert dinsdag 9 april de (voorlopig) laatste aflevering van de zesdelige podcastserie ‘KraakHELDer’. Inge Diepman praat in deze serie mét de personen die de inclusieve arbeidsmarkt vertegenwoordigen.

De missie van Jack is de wereld een stukje mooier maken en een inclusieve maatschappij creëren waarin iedereen gelukkig is en in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien. De podcastserie ‘KraakHELDer geeft de medewerkers van Breedweer een podium en inclusiviteit een gezicht. Maar ook de directeur van een van de snelst groeiende bedrijven van ons land heeft zijn eigen verhaal. Ook bij hem is het namelijk niet altijd van een leien dakje gegaan.

Alles draait om geluk

In deze aflevering gaat Inge op stap met Jack, een van de drie directeuren van Breedweer Facilitaire Diensten. Een directeur die niet de lakens uitdeelt, maar graag samenwerkt en mensen meeneemt op zijn reis om de wereld mooier en inclusiever te maken. Een directeur die in zijn vrije tijd graag zijn handen laat wapperen in zijn klusparadijs, een jaren dertig woning, die hij samen met zijn vrouw helemaal opgeknapt heeft. Onderwerpen die de revue passeren zijn de jeugd van Jack waarin het gezin het niet altijd breed had en het bedrijf van zijn ouders waar Jack in 2009 ingesprongen is om hen te behoeden voor een hoop ellende. Zijn kinderen vertellen dat Jack een grappige vader en basketbalcoach is die dansjes maakt tijdens het eten, maar niet tegen zijn verlies kan. Ook directeuren hebben coaching nodig. Zijn belangrijkste coach en rots in de branding is Esther, de vrouw met wie hij alweer veertien jaar gelukkig getrouwd is. Alles draait om geluk, maar wat is de definitie van geluk en hoe gebruikt Jack hiervoor zijn morele kompas?

De persoonlijke reis van een ondernemer

Tamara van Ark, voorzitter van Schoonmakend Nederland heeft de podcast met plezier beluisterd. “Wat een mooi inzicht in de motivatie van Jack om van Breedweer een organisatie te maken die écht impact realiseert in de levens van mensen en de organisaties waar ze voor en mee werken. De persoonlijke reis van een ondernemer met zijn ups en ook zijn downs kan je niet onberoerd laten. Zonder wrijving geen glans, wordt er gezegd. Of je nu werkt in de schoonmaak, van levensverhalen houdt of ‘gewoon’ geïnteresseerd bent in waarom mensen gekomen zijn waar ze zijn, deze podcast is voor iedereen het luisteren waard!”

Over Breedweer Facilitaire Diensten

Breedweer Facilitaire Diensten uit Heerhugowaard is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Breedweer gebruikt schoonmaak als middel om impact te maken. De missie van Breedweer? Een maatschappij waarin iedereen gelijke kansen krijgt en zelfstandig in zijn levensonderhoud kan voorzien.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven