Nieuws

Facility en Workplace Experience onderzoek 2022 gepresenteerd tijdens WPX

Tijdens de WorkPlace Xperience worden op 29 maart de uitkomsten van het Facility en Workplace Experience onderzoek 2022 gepresenteerd. Dit onderzoek wordt in opdracht van Facility Management Nederland uitgevoerd door TwynstraGudde.

Webinar over het belang van hybride ICT-voorzieningen

Hoe krijgt een hybride organisatie de invulling van mens, medewerkers en locaties op het optimale niveau? Daarover organiseerden Smart WorkPlace partner NTT en Smart WorkPlace op 10 maart het webinar ‘Is uw bedrijf klaar voor de toekomst? Het belang van hybride ICT-voorzieningen’.

Campus Woudestein Erasmus Universiteit Rotterdam wordt Smart Campus

Campus Woudestein Erasmus Universiteit Rotterdam wordt Smart Campus

Op de Campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam is in februari het tweejarig Smart Campus Project van start gegaan. Doel is om met real-time data campus Woudestein leefbaarder en duurzamer te maken.

De invloed van context op de perceptie van dienstverlening

Het uniform en de uitrusting dragen voor een belangrijk deel bij aan de uitstraling van de politie. Om beter in beeld te krijgen hoe burgers en collega’s het operationeel uniform, het specialistenuniform en de bijbehorende uitrusting ervaren en beoordelen, voert Saxion een onderzoek uit.

ABB nieuwe partner Smart WorkPlace

ABB nieuwe partner Smart WorkPlace

ABB, de nieuwe partner van Smart WorkPlace, biedt een breed scala aan mogelijkheden om de volledige controle te hebben over gebouwen. Hans Nas vertelt erover.

Flexibel werken vraagt om flexibele tools

Door de coronapandemie en de overgang naar het hybride werken zijn is flexibel werken nog flexibeler geworden. Ook bij gemeentelijke organisaties. Dit vraagt om tools die daarop inspelen. Op de WorkPlace Xperience vertellen op 29 maart van 15.30 tot 16.00 Johan Verschoor en Sander Munsterman van WPX-partner Approxx erover.

  • Nieuws
Verplicht op kantoor werken jaagt medewerkers weg

Verplicht op kantoor werken jaagt medewerkers weg

Maar liefst een derde van de werknemers kijkt uit naar een andere baan wanneer de hele week op kantoor werken verplicht is. Dat blijkt uit recent KPN-onderzoek. Daarmee lijkt hybride werken een verworven recht te zijn geworden.

Terug naar boven