Nieuws

AT Osborne legt eigen duurzaamheid langs de meetlat

Hoe duurzaam ben je als organisatie nu echt? Met die vraag ging Smart WorkPlace partner AT Osborne aan de slag. Het doel is om eind 2021 niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen.

Van Green Deal naar Green Switch

Hoe kan het overstappen op LED-verlichting helpen naar CO2-neutraliteit? Dat licht Thomas Leenders van Smart WorkPlace partner Signify toe in onderstaand artikel.

Nieuwbouw Aeres hogeschool opgeleverd

Op het Floriadeterrein in Almere is de nieuwbouw van de Aeres hogeschool opgeleverd. Smart WorkPlace partner HEVO verzorgde het advies, het projectmanagement en het kostenmanagement.

Gemeente Tilburg nieuwe partner Smart WorkPlace

Gemeente Tilburg nieuwe partner Smart WorkPlace

Verder pionieren om het begrip hybride werken te kunnen laden en concreet te maken in de praktijk. Deze ambitie licht Ilse Schapendonk van de Gemeente Tilburg, de nieuwe partner van Smart WorkPlace, nader toe.

Duurzaam en circulair werken begint met de juiste mindset

Duurzaam en circulair werken begint met de juiste mindset

Waar een wil is, is een weg: (keten)samenwerking is de sleutel tot succes. Dat betoogt Björn Smeets, directeur inkoop & logistiek bij Smart WorkPlace partner Croonwolter&dros.

Vitaliteit op werkplek bevorderen in Workplace Vitality Hub

Vitaliteit op werkplek bevorderen in Workplace Vitality Hub

Op 21 september vindt de officiële opening plaats van de Workplace Vitality Hub, waar Fontys, imec, TNO, TU/e, HTCE en Twice samen met partners uit het bedrijfsleven werken aan een vitale werkomgeving.

Hoe ontwikkel je duurzaam en klimaatbestendig asset management?

Hoe manage je fysieke assets in tijden van klimaatverandering? Daarover organiseerde Smart WorkPlace partner TwynstraGudde het webinar Duurzaam & Klimaatbestendig asset management.

Terug naar boven