Debby Slofstra nieuwe Country President bij Schneider Electric

Debby Slofstra nieuwe Country President bij Schneider Electric

Debby Slofstra volgt Paul Bron op als nieuwe Country President in Nederland van Smart WorkPlace partner Schneider Electric. Bron wordt binnen Schneider Electric Vice President Ecommerce voor Europa.

Slofstra richt zich in haar nieuwe rol op verdere groei van Schneider Electric dat onmisbare technologie biedt voor een duurzame toekomst. Dit doet de organisatie met energietechnologie en automatiseringsoplossingen voor onder meer woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en de industrie. Binnen Schneider Electric werkte Slofstra sinds oktober 2017 als Vice President Building in Nederland waar zij verantwoordelijk was voor de divisie die bedrijven helpt bij het bouwen en beheren van energie-efficiëntere, duurzamere en gebruiksvriendelijkere gebouwen. Voor Schneider Electric werkte Slofstra als Commercial Director bij Honeywell Building Solutions. Slofstra over de ambities voor 2021: “We gaan ons dit jaar bij vol enthousiasme inzetten om Schneider Electric Nederland verder te laten groeien en onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. Met onze partners zetten we ons daarnaast hard in om onze ambities op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid waar te maken.”

Bron gaf leiding aan de Nederlandse organisatie van Schneider Electric sinds 2015 in Nederland. Voor deze tijd werkte Bron als Vice President van de Nederlandse IT-divisie en was hij EMEA General Manager voor APC, wat in 2007 werd overgenomen door Schneider Electric. Als Vice President Ecommerce wordt Bron verantwoordelijk voor de digitale groei van de organisatie in Europa. Bron: “Binnen Schneider Electric heb ik de afgelopen jaren in veel uitdagende functies gewerkt en ik ben dan ook blij wederom een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen Schneider. Debby Slofstra heeft zich de afgelopen jaren bewezen als sterke leider, dus draag ik het stokje met een gerust hart aan haar over.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Logo Schneider Electric

Schneider Electric

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven