19 april 2021: Is een gebouw slim maken een goede investering?

19 april 2021: Is een gebouw slim maken een goede investering?

Is een gebouw slim maken een goede investering op de lange termijn? Die vraag staat centraal tijdens het Smart Building Event 2021 dat Schneider Electric en Smart WorkPlace op 19 april organiseren.

Dankzij IoT-oplossingen zijn slimme gebouwen een realiteit. Managers in onroerend goed en facilitair management hebben hierdoor toegang tot meer technologie dan ooit om de prestaties van gebouwen te optimaliseren. Wat is ervoor nodig om gebouwen om te vormen tot een slim gebouw? Is een gebouw slim maken een goede investering op lange termijn? Het Smart Building Event 2021 vindt plaats op maandag 19 april tussen 14:00-15:30 uur.

Programma 

Opening – door Schneider Electric, Debby Slofstra, Country President Netherlands 

EDGE Smart buildings met Schneider technologie – door EDGE, Ruud van der Sman, Senior Smart Solution Manager

EDGE ontwikkelt duurzame en gezonde gebouwen waarbij Smart Building-technologie de basis is om deze doelen te realiseren. EDGE geeft tijdens deze presentatie een inkijk in de keuzes die zij rondom Smart Building-technologie hebben gemaakt.

Implementatie van Smart Building as a Service dienstverlening (#SBaaS) – door TPEX, Robert Rosier, CEO

De Smart Building as a Service-dienstverlening vereenvoudigt het ontwerpproces, de implementatie, de financiering en het beheer zodanig dat ieder asset omgevormd kan worden tot een slim gebouw waarbij betere gebouwprestaties, een betere duurzaamheid tegen lagere kosten kunnen worden gerealiseerd. Samen met Schneider Electric en de bestaande implementatiepartners starten we bij de oplossing. Verhoging van comfort en een gezondere werkomgeving binnen vastgoed is noodzakelijk. Deze dienst maakt dit mogelijk voor iedere gebouweigenaar of belegger in zowel nieuwe als bestaande gebouwen.  

Investeren in duurzame gebouwen loont – door Rabobank, Danielle Strating, Teamlead/Senior Consultant Duurzaam Innovatieteam

Investeren in duurzame slimme gebouwen loont! Maar hoe dan, en waar begin je? Lange tijd leek dit een tegenstrijdige combinatie: geld verdienen met duurzaamheid. Maar meer en meer wordt dit realiteit. Niet alleen voor multinationals, het ligt binnen handbereik voor iedere organisatie. En niet alleen dat, de urgentie om duurzaam te bouwen en verbouwen groeit iedere dag. Slimme technologieën bevorderen economische groei en versnellen de voorliggende transities. Wilt u weten hoe u met uw organisatie én kan verduurzamen én geld kan verdienen? Aan de hand van concrete voorbeelden ziet u waar kansen en mogelijkheden liggen.

Buildings of the Future – door Schneider Electric, Thijs Wichers, Systems & Architecture Designer 

We horen de laatste tijd veel over smart buildings maar waarom willen we eigenlijk slimme gebouwen voor de toekomst? In deze presentatie wordt deze 'Waarom'-vraag behandeld en wordt aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uitgelegd wat de toegevoegde waarde van slimme technologieën kan zijn voor een gebruiker.

Afsluiting door Debby Slofstra.

Inschrijven voor het Smart Building Event van 19 april 2021 kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

maandag 19 april 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven