Themadossier: Smart Buildings SWP.

The Olympic Amsterdam blaast triptiek Jan Wils nieuw leven in

Het Olympisch Stadion in Amsterdam en de twee voormalige Citroëngebouwen uit 1931 en 1962 vormen een bijzondere triptiek, waarbij innovatie, business, sport, mobiliteit en kunst hand in hand gaan.

Zelfrijdende auto kan gedrag van voetgangers voorspellen

De zelfrijdende auto kan in de toekomst mogelijk een grote rol gaan spelen bij zakelijke mobiliteit. De TU Delft heeft daarin een belangrijke stap gezet door met een systeem te komen dat gedrag van voetgangers kan voorspellen.

Noord-Nederland voorloper met waterstof bij mobiliteit

Noord-Nederland voorloper met waterstof bij mobiliteit

Waterstof wordt steeds meer een alternatief, ook bij de zakelijke mobiliteit. Noord-Nederland loopt daarbij voorop. Zo gaan in december 2020 20 waterstofbussen rijden en komt er in Groningen een waterstoftankstation.

Spacewell nieuwe partner Smart WorkPlace

Gebouwen en werkplekken moeten slimmer en flexibeler worden. Dat zegt Rob Van Gemert, Manager New Business Benelux bij Spacewell, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Hij licht toe hoe technologie hieraan kan bijdragen.

Artificial Intelligence en de circulaire economie

Artificial Intelligence en de circulaire economie

Hoe kan Artifical Intelligence de transitie naar een circulaire economie versnellen? Dat onderzochten de Ellen MacArthur Foundation en Google met analytische ondersteuning van McKinsey.

‘Jeuk? Krabben helpt niet …’

‘Jeuk? Krabben helpt niet …’

Bij een crisis moet je vasthouden aan de vlekkeloze uitvoering van de service en de schoonheid van het product. Waarom? Dat legt Michel Pan van Smart WorkPlace partner D&B The Facility Group uit in deze blog.

Veiligheid, gastvrijheid en privacy

GBBS, de high-end security oplossing voor uw gebouw van Smart WorkPlace partner Croonwolter&dros, combineert veiligheid, gastvrijheid en privacy. Maaike Delver laat in een vlog zien hoe.

Terug naar boven