21 januari 2021: Businesscase duurzaamheid en onderwijshuisvesting

21 januari 2021: Businesscase duurzaamheid en onderwijshuisvesting

Wat kost een duurzame school en wat levert het op? Daarover organiseert Smart WorkPlace partner HEVO op 21 januari de webinar ‘Duurzame transformatie businesscase voor onderwijshuisvesting’.

Wat kost een duurzame school en wat levert het op? Actuele ontwikkelingen bepalen de ‘businesscase’ van het verduurzamen van onderwijshuisvesting. Daaarbij gaat het niet alleen om de financiële businesscase. Ook andere aspecten zoals maatschappelijke verantwoordelijkheid, continuïteit van de instelling en imago spelen een belangrijke rol. De uitvoering van de Klimaatwet, de structurele effecten van de coronacrisis én de bouwkosten in tijden van conjuncturele onzekerheden maken de opgave extra uitdagend.

HEVO wil in dit webinar het verduurzamen van vastgoed concreet maken. Tijdens het webinar gaan Wil Bekkering van Aeres Hogeschool en Daan Polderman van HZ University of Applied Sciences in op hun ervaring met de ontwikkeling van duurzame huisvesting in het hoger onderwijs. Deskundigen van HEVO laten hun licht schijnen over andere bepalende aspecten. De webinar wordt afgesloten met een virtuele rondleiding door het gebouw ‘Het Groene Woud’ in Middelburg.

De kennisbijeenkomst op 21 januari van 13.00 tot 16.30 uur is bestemd voor bestuurders, directies en vastgoedmanagers onderwijs en gemeenten. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Meer lezen over het verduurzamen van vastgoed bij Aeres Hogeschool en de samenwerking daarbij met HEVO? Lees dan het artikel over de nieuwbouw van Aeres Hogeschool in Almere in de zevende editie van Smart WorkPlace, die op 12 november is verschenen en die als thema ‘Blended Working’ heeft. Bestel uw nummer nu hier. Leest u het liever online? Click dan hier

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 21 januari 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven