Spacewell erkend als leider in de FMIS-markt

Spacewell erkend als leider in de FMIS-markt

Onderzoeksbureau Verdantix erkent in de derde uitgave van het FMIS-benchmarkrapport ‘Green Quadrant’ Smart WorkPlace partner Spacewell opnieuw als leider op het gebied van geïntegreerde werkplekbeheersystemen (FMIS).

Een van de belangrijkste tendensen die Verdantix in het rapport belicht, is dat “mobiele toepassingen, IoT-oplossingen en geavanceerde analyses de FMIS-innovatie op lange termijn zullen blijven aandrijven.” Dat is een evolutie waarop Spacewell al in een vroeg stadium heeft geanticipeerd door zijn FMIS mee te ontwikkelen en te integreren met een krachtig IoT-platform voor slimme gebouwen.

Als resultaat hiervan is Spacewell nu een van de selecte leveranciers die toonaangevend zijn in zowel FMIS-toepassingen als in oplossingen voor slimme gebouwen. Door de integratie van de twee softwareplatforms wordt het FMIS slimmer en kunnen de oplossingen voor slimme gebouwen voor grotere gedragsveranderingen en verdere prestatieverbeteringen zorgen.

Dankzij zijn geïntegreerde oplossing biedt Spacewell realtimetoegang tot kwalitatieve gegevens en helpt gebouwgebruikers, -beheerders en dienstverleners om inzichten actiegericht te maken voor alle soorten gebruikers en activiteiten. Zo kunnen organisaties zich flexibel aanpassen aan de post-pandemische werkwereld en blijven ze veerkrachtig bij veranderingen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven