Axxerion en Cobundu samen in Spacewell Workplace

Spacewells op workflow gebaseerde software Axxerion en haar Cobundu IoT-platform voor slimme gebouwen worden één SaaS-platformoplossing met gemeenschappelijke gebruikersinterface en design: Spacewell Workplace.

De werkplek is essentieel voor het succes van bedrijven. Om performante postpandemische werkomgevingen te creëren die een mobiel en verspreid personeelsbestand optimaal ondersteunen, hebben werkplekprofessionals vandaag betere tools, betere data en betere analyses nodig. Dit kan worden bereikt door cloudsoftware en IoT-gerelateerde technologieën naadloos te integreren. Het resultaat? Een uniforme oplossing die bruikbare en dynamische inzichten biedt die verder gaan dan traditionele FMIS. Die oplossing heeft nu een naam: Spacewell Workplace.

De rebranding naar Spacewell Workplace brengt de kernfocus van de oplossing en de toekomstige routekaart tot uiting en biedt zo meer duidelijkheid voor de markt. De volledig geïntegreerde Workplace-oplossing is gericht op drie met elkaar verbonden focusgebieden: Workplace Management, Workplace Analytics en Workplace Experience.

“We zijn blij dat we vandaag de nieuwe Workplace-oplossing kunnen lanceren”, zegt Gilles Ghyssaert, Product Strategy Manager bij Spacewell. “Workplace staat bij veel organisaties hoog op de agenda en wij zetten ons in om hen te helpen zich flexibel aan te passen aan de postpandemische wereld van werk en veerkrachtig te blijven bij veranderingen.”

“Deze rebranding brengt de geavanceerde workflows van Axxerion en de toonaangevende IoT-functionaliteit van Cobundu samen om meer automatisering mogelijk te maken in het hele facilitaire beheer en de werknemerservaring”, zegt Joy Trinquet, Smart Building Industry Analyst bij Verdantix. “Executives zijn op zoek naar het benutten van meer real-time data over kantoorbezetting, ruimtegebruik en asset performance om slimmere workflows mogelijk te maken om gebouwactiviteiten en werkplekervaring te verbeteren.”

Veronika Korchunova, Product Marketing Manager, voegt hieraan toe: “Onderzoeksbureau Verdantix heeft Spacewell onlangs erkend als toonaangevende leverancier van zowel FMIS als IoT-platforms voor slimme gebouwen. Met de verbonden Workplace-oplossing brengen we het beste van beide werelden samen: door integratie over beide platforms biedt Spacewell Workplace realtimetoegang tot waardevolle gegevens, waarmee vastgoedbeheerders en facility managers, maar ook dienstverleners, ondersteuning krijgen bij het creëren van gezonde, duurzame en mensgerichte omgevingen waar medewerkers optimaal hun werk kunnen verrichten.”

Daarnaast verandert de Axxerion vastgoed baseline in Spacewell Real Estate. Deze oplossing is gericht op commerciële vastgoedbeheerders in specifieke regio's en staat los van Spacewell Workplace.

Met de herpositionering van haar productportfolio benadrukt Spacewell dat ze zich blijft inzetten om alle belanghebbenden op het gebied van gebouwen en werkplekken te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben om hun werkomgevingen aan te passen met het oog op de toekomst van werk. Of die werkplek nu een kantoorgebouw, een ziekenhuis, een logistiek magazijn of een ander soort faciliteit is.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven