Round Tables


Voor verdieping van actuele thema’s organiseert Smart WorkPlace met haar partners Round Tables. Aan de hand van stellingen of vragen worden inzichten doorontwikkeld en wordt kennis verkregen. Aan de Round Tables nemen zowel partners als externe deskundigen deel. Van elke Round Table wordt een verslag gemaakt.

Op weg naar een gezonder Nederland

De Round Table Zorghuisvesting vond 10 mei plaats op het kantoor van Coöperatie VGZ. Hier kwamen experts samen om te praten over huisvesting in de zorgsector.

ESG, De businesscase van duurzaam vastgoed

In EDGE West in Amsterdam organiseerde Smart WorkPlace de Round Table 'ESG, de businesscase van duurzaam vastgoed'. Experts spraken over de inspiratie en de kansen van duurzame gebouwen.

Opportunistisch vooruitlopen op besluitvorming

Opportunistisch vooruitlopen op besluitvorming

Digitaal toetsen kent veel gelijkenis bij universiteiten, hbo’s en ROC’s. Dat stelt Kees Rezelman, initiatiefnemer van de Webinar-Round Table Digitaal toetsen op de campus, aan het eind van de discussie met vijf topexperts.

Digitaal toetsen op ROC's

Digitaal toetsen op ROC's

De Round Table met vijf topexperts bespreekt alle aspecten van digitaal toetsen. Joost van der Velden, projectleider implementatie digitaal examineren bij ROC Midden-Nederland spreekt over digitaal toetsen op ROC's.

De toekomst van digitaal toetsen

De toekomst van digitaal toetsen

Bij digitaal toetsen zijn er veel overeenkomsten tussen universiteiten, hbo’s en ROC’s. Viora Eljon, hoofd Bureau Onderwijslogistiek bij UvA en HvA, sprak tijdens de Round Table Digitaal toetsen over haar visie.

Van elkaar leren en durven te experimenteren

Van elkaar leren en durven te experimenteren

Bij digitaal toetsen zijn er veel overeenkomsten tussen universiteiten, hbo’s en ROC’s. Dat stelt Kees Rezelman, initiatiefnemer van de Webinar-Round Table Digitaal toetsen op de campus.

Staat circulair inkopen nog in de kinderschoenen?

Staat circulair inkopen nog in de kinderschoenen?

"Circulair inkopen in de kinderschoenen? Dat hangt erg van de productgroep af." Rudie de Vries, beleidsmedewerker duurzaamheid bij de Gemeente Haarlem, presenteerde tijdens de Round Table zijn inzichten.

Terug naar boven